Μέσα από την πολυετή μας παρουσία στον χώρο, έχουμε αντιμετωπίσει κατασκευαστικές προκλήσεις που δεν καλύπτονται από τα συμβατικά αρχιτεκτονικά προφίλ.

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και τη μείωση του κόστους δημιουργούμε εξατομικευμένα προϊόντα για την κάλυψη ποικίλων περιπτώσεων.

 

Δυστυχώς το πρόγραμμα έχει προς το παρόν παγώσει, εξαιτίας της ραγδαίας επιδείνωσης της οικονομικής κατάστασης.

Όσο το πρόγραμμα βρισκόταν σε ισχύ, προέβλεπε τα παρακάτω:

Για τους δικαιούχους που έχουν ατομικό εισόδημα κάτω από 12.000 Ευρώ ή οικογενειακό κάτω από 20.000 Ευρώ προβλέπεται επιδότηση 70% και το υπόλοιπο 30% σε ΑΤΟΚΟ τετραετές δάνειο!!!

Παράλληλα το πρόγραμμα χρηματοδοτεί τις δαπάνες του Ενεργειακού Επιθεωρητή και του συμβούλου έργου.

Πρακτικά θα αντικαταστήσετε τα κουφώματα σας με πραγματικό κόστος το 30% της αξίας τους. Μην χάσετε την ευκαιρία!

Αναλαμβάνουμε την ετοιμασία του φακέλου και όλη την διαδικασία για το πρόγραμμα, εσείς δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα, απλά επικοινωνήστε μαζί μας.

Η εμπειρία κατέδειξε ότι παρά τις μεγάλες καθυστερήσεις, για την έγκριση του φακέλου και την καταβολή των εγκεκριμένων ποσών, το πρόγραμμα προχωράει και όλο και περισσότεροι δικαιούχοι αναβαθμίζουν ενεργειακά τις οικίες τους, και αλλάζουν τα κουφώματα τους με χαμηλό κόστος (μόνο στο 30% της αξίας τους).

Οι δαπάνες που χρηματοδοτούνται είναι:
1. Αντικατάσταση κουφωμάτων και συστημάτων σκίασης.
2. Τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος του κτηρίου (περιμετρικοί τοίχοι, δώμα, στέγη, πιλοτή).
3. Αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης και παροχής Ζεστού Νερού Χρήσης.

Για να δείτε αναλυτικά την παλιά προκήρυξη του προγράμματος πιέστε εδώ.

Η εταιρεία έχει στο δυναμικό της, έμπειρους Μηχανολόγους Μηχανικούς, γεγονός, που της επιτρέπει να δημιουργεί στα πλαίσια της εγκατάστασης των κουφωμάτων αλουμινίου, πλήρη μελέτη Ενεργειακής απόδοσης του κτηρίου σε συνεργασία με τον μηχανικό ή τον Ενεργειακό Επιθεωρητή του πελάτη, έτσι ώστε τα κουφώματα αλουμινίου που θα επιλεγούν, να επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα όσον αφορά την ενεργειακή κατανάλωση του κτηρίου για Θέρμανση – Ψύξη – Αερισμό.

Επιπλέον παρέχουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα κατάθεσης φακέλου για το επιδοτούμενο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον».

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση πολλών επιδοτούμενων έργων από την εταιρεία μας, εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα για τον πελάτη μας.

Συντήρηση (service) κουφωμάτων

Η συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων (Facility maintenance), είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, που δυστυχώς στην πατρίδα μας δεν αντιμετωπίζεται με την δέουσα προσοχή.
Η σωστή συντήρηση των κτιρίων και ειδικότερα των κουφωμάτων, συμβάλλει στην σημαντικά στην αύξηση του χρονου ζωής των κατασκευών, στην μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης (χαμηλότερο κόστος ψύξης-θέρμανσης) και στην επίτευξη συνθηκών άνεσης για τους χρήστες των κτιρίων.
Η εταιρεία Υπέρ_θυρον κουφώματα αλουμινίου, διαθέτει εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς που αναλαμβάνουν την συντήρηση (service) των κουφωμάτων αλουμινίου, των ρολών, των συνθετικών κουφωμάτων, είτε αυτά εγκαταστάθηκαν από την εταιρεία μας, είτε όχι.
Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση βουρτσών, ράουλων, ρυθμίσεις κουφωμάτων, τοποθέτηση πρόσθετων κλειδαριών κ.ά.
Έχουμε την δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης για όλη την Αττική, και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης η λύση και η ανταπόκριση είναι άμεση.
Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία και στο θέμα της εξυπηρέτησης μετά την πώληση (after sales service), γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για τον υποψήφιο αγοραστή κουφωμάτων.

Contact Form