Η αυξημένη ηχορύπανση που χαρακτηρίζει την εποχή μας, έχει άσχημες επιπτώσεις στην ανθρώπινη ζωή και την καθημερινότητα μας. Έτσι παρουσιάστηκε η ανάγκη να περιοριστεί η διάδοση του θορύβου που εκπέμπουν πηγές, όπως μηχανές παραγωγής σε εργοστάσια, αυτοκίνητα κ.ά.

Η εταιρεία Υπέρθυρον-Κουφώματα αλουμινίου, πρωτοπορώντας στο αντικείμενο των Ηχομονωτικών κλωβών και Ηχοπετασμάτων, έχει δώσει λύσεις στο θέμα της αντιμετώπισης του θορύβου, χρησιμοποιώντας προφίλ αλουμινίου.

Το αντικείμενο αυτό είναι σύνθετο και απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και άριστη επιστημονική κατάρτιση.
Η εταιρεία μας, δίνει λύσεις στον τομέα αυτόν – με αποκλειστική συνεργασία – με την εταιρεία Acoustic Science -την κορυφαία Ελληνική εταιρεία Ακουστικής Ηχομόνωσης-.

Η εμπειρία μας στον συγκεκριμένο κλάδο, μας δίνει την δυνατότητα να υλοποιούμε ιδιαίτερα σύνθετες και ειδικές κατασκευές, όπως κουρμπαριστά πλαίσια (ως προς οριζόντιο άξονα), σφαιρικά πλαίσια, φεγγίτες που ανοίγουν με ειδικούς αποσβεστήρες ταλάντωσης κλπ.

Ως υλικό πλήρωσης των πλαισίων, χρησιμοποιούνται είτε ειδικά ηχομονωτικά πάνελ της εταιρείας Acoustic Science, είτε ακρυλικά υλικά (πολυκαρβονικό, πλεξιγκλάς) όταν απαιτείται η οπτική επαφή με την πηγή θορύβου.

 

Contact Form