«Το έθνος να λυπάστε αν φορεί ένδυμα που δεν το ύφανε.
Ψωμί αν τρώει, αλλά όχι απ' τη σοδειά του.
Κρασί αν πίνει, αλλά όχι από το πατητήρι του…»

Χαλίλ Γκιμπράν – Λιβανέζος ποιητής – «Ο κήπος του Προφήτη»

Η μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση, που έπληξε την πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στην απαξίωση και καταστροφή της Εθνικής μας παραγωγής.
Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις. Μία από αυτές είναι ο κλάδος του αλουμινίου.
Κάνουμε εξόρυξη βωξίτη, επεξεργαζόμαστε τον βωξίτη και παράγουμε αλουμίνα.  Στην συνέχεια μέσω της διαδικασίας ηλεκτρόλυσης της άνυδρης αλουμίνας παράγουμε πρωτόχυτο αλουμίνιο σε κολώνες και πλάκες. Στην επόμενη φάση μέσω της διέλασης παράγουμε προφίλ αλουμινίου είτε για κουφώματα, είτε για βιομηχανική χρήση. Στην τελική φάση της διαδικασίας κατασκευάζουμε κουφώματα αλουμινίου.
Χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες βασίζονται για την επιβίωση τους σε αυτήν την αλυσίδα.
Μεγάλο μέρος της παραγωγής αυτής εξάγεται σε όλον τον κόσμο. Οι Ελληνικές εταιρείες παραγωγής αλουμινίου, είναι πρωτοπόρες στον σχεδιασμό προφίλ κουφωμάτων και τα συστήματα που σχεδιάζουν και παράγουν εξάγονται σε όλον τον κόσμο.
Στην εταιρεία Υπέρ-θυρον κουφώματα αλουμινίου έχουμε ως κεντρικό στόχο να χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες που παράγονται στην πατρίδα μας.

Σας παραθέτουμε Δέκα λόγους για να επιλέξετε Ελληνικό κούφωμα αλουμινίου:

1. Είναι προϊόν με άριστες θερμοηχομονωτικές ιδιότητες και κορυφαία ποιότητα. Γι΄αυτό άλλωστε έχει αξιόλογη παρουσία και στην διεθνή αγορά.

2. Είναι προϊόν με τεράστια Ελληνική προστιθέμενη αξία. Από την φάση της εξόρυξης (βωξίτης), μέχρι το τελικό προϊόν απασχολούνται χιλιάδες Έλληνες εργαζόμενοι.

3. Τα άλλα υλικά κουφωμάτων (PVC) καθώς και τα εισαγόμενα προφίλ αλουμινίου δεν έχουν ικανοποιητικές λύσεις σε ανοίγματα, όπως τα συρόμενα χωνευτά και τα συρόμενα επάλληλα, που απαντώνται συχνά στις Ελληνικές κατασκευές.

4. Είναι 100% πρωτόχυτο αλουμίνιο (όχι ανακυκλωμένο).

5. Είναι 100% ανακυκλώσιμο.

6. Έχει καλύτερη αισθητική, φινίρισμα και πρωτοποριακή σχεδίαση.

7. Έχει άπειρες χρωματικές επιλογές.

8. Έχει αποδείξει την διαχρονικότητά του, μετά από δεκαετίες παρουσίας στην αγορά.

9. Ο τελικός καταναλωτής έχει στην διάθεσή του, πέραν της τεχνικής υποστήριξης του εξουσιοδοτημένου κατασκευαστή και την ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη Ελληνικών Βιομηχανιών παραγωγής προφίλ κουφωμάτων με διεθνή καταξίωση.

10. Η χρήση του και η κατεργασία του δεν εγκυμονεί κανένα κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Contact Form